USAGT

Grafik: Kamille Ulrik

I USAGT dykker vi ned i alt det, der fylder unge voksne med usikkerhed og skam. Kradser kvartvejskrisen? Spiser du hakkebøffer i smug? Drømmer du om at blive hjemmegående husmor, eller ønsker du ikke at få børn? USAGT er dit fordomsfrie rum, hvor vi sætter ord på tabuiserede emner og starter samtalen om det, der er svært at sige højt.


FASTE SEKTIONER


TREND ELLER TABU?

Hver måned belyser USAGT to sider af samme sag, og diskuterer hvorvidt et emne er tabuiseret eller godt på vej til at blive en trend.
F.eks. er sexlegetøj en trend eller et tabu?

STOLTHED ELLER FORDOM

USAGT’s faste klummesektion, hvor modige læsere og skribenter deler en stolthed eller fordom?

SKAM I HJEMMET

Hver måned træder USAGT indenfor hjemmets fire vægge og analyserer de steder, de fleste af os troede var et “safe space”. Selv i hjemmet er der fyldt med taburiserede emner, der kan være svære at tale om.

Foto: Pexels.com
Grafik: Laura Birk Asholt