Venneguiden er dit virtuelle venskabsunivers, hvor der både er plads til sårbarhed og fællesskab. På Venneguiden kan du finde inspiration til, hvordan du får nye venskaber og fastholder gamle. Derudover kan du hver uge få hjælp til dine venskabsdilemmaer i vores podcast.



Hvordan bliver man gode venner i 2023?

Venskabsmagasinets to reportere er taget en tur på Strøget i København for at tage temperaturen på seks vennepars råd til at bibeholde det gode venskab.


Venneguidens podcast

VenneGuiden – din ultimative guide til venskaber og kvartvejskrisen midt i 20’erne! Vi bringer dig en podcast, der kombinerer humor og hygge, for at skabe et fællesskab og tilbyde konstruktive løsninger. Her finder du inspiration til, hvordan du skaber nye venskaber og fastholder de gamle. Hver uge kan du også få hjælp til dine venskaber, når vi dykker ned i ugens temaer.

Afsnit 1: Navigering gennem skæve relationer

Dyk ned i et nyt afsnit af VenneGuiden, hvor vi udforsker venskaber, der former vores liv på uventede måder. Vi dykker ned i dilemmaer fra vores lyttere, og sammen med vores panel af Julie, Natascha og Julie, udforsker vi, hvorfor kommunikation er nøglen til at navigere gennem skæve relationer. Vi vejleder om at adskille venskaber og økonomi, og deler ud af egne erfaringer med at sætte grænser mellem vores kærester og veninder. Lyt til afsnittet lige her:


Vennedating blev Rosa og Majas vej til et tæt venskab:”Jeg vil hellere have én Maja end tyve perifere veninder”


Nichemedier – Vennemagasinet