10 spændende sider og apps til nichedating!

10 spændende sider og apps til nichedating

foto: pixabay (pexels.com)

Onlinedating bliver mere og mere populært, og du kender sikkert de klassiske datingsider og -apps. Men er du også lidt træt af at invitere den ene ”eneste ene” efter den anden ud, uden at det er det helt rigtige? Måske trænger du til at søge lidt mere specifikt? Derfor har D8-redaktionen samlet en liste over 10 anderledes sider og apps, du kan bruge, når du skal ud og nichedate!

foto: yaroslava borz (pexels.com)

Af Emma Katrine Petersen Stender

1. Feeld 👅
Er du træt af at være i tvivl, om din date vil bolle eller vil giftes? På appen Feeld handler det kun om sex, lyst og udforskning af seksualitet. Når du sætter din profil op, er der over 20 valgmuligheder for seksualitet og køn.

2. Partner med niveau 📈
Alle ved, at ægte kærlighed udspringer af god økonomi og lange uddannelser! På siden kan man læse, at Partner med niveau er for voksne og veluddannede singler. Her forsøger de at matche mennesker med samme mål i livet – baseret på job, uddannelse og økonomi. Det er 65% akademikere på siden.

3. Elitedaters 💎
Siden her er for engagerede og ambitiøse singler. Flertallet af sidens brugere er ikkerygere og dyrker motion ugentligt. De fleste læser avis, ser nyheder, og så går de op i økologi og… dit udseende. På denne side bliver din profiltekst og dit billede vurderet af et panel, inden du bliver lukket ind. Men når du så først er inde – kan du ikkeryge, motionere og læse avis med din eneste ene til jeres dages ende.

4. Tastebuds 🎶
Forestil dig, at du er på en rigtig god tredje date og lige pludselig sætter han Tokio Hotel på… Undgå at få stemningen ødelagt med appen Tastebuds. Her kan du finde og chatte med mennesker i nærheden, som har samme musiksmag som dig selv!

5. Sportdate.dk 🏀

Du ville egentligt gerne ned og træne, men du har også lyst til en date. Problem solved! Sportdate er for sportsglade singler, så her kan du finde en trænings- og livspartner på samme tid. PS. Hvis du er mest til golf, så prøv i stedet Golf Dating eller Elite Golf Dating – så får du med garanti hole in one 😉

6. FarmerDating.dk 🐄
De fleste singler bor i eller omkring de store byer. Men hvis du bor på landet og gerne vil på date, så anbefaler D8-redaktionen Farmerdating! Datinghjemmesiden er for mennesker, som lever på landet eller har en interesse i livet på landet. Siden har lige nu over 28.000 brugere, så der er rigeligt med muuuhligheder. Hvis du ikke er til farmerdating, så tjek alligevel siden ud for det gode hjemmesidedesign.  

7. XL-dating.dk ⚖️
”Man behøver ikke være en streg i luften for at finde sin soulmate” står der på datingsiden for mennesker, der vejer mere end gennemsnittet. På siden kan man både søge efter forhold, sexpartnere og venner. På  XLpeople.dks forside står der, at siden er for dig som:
– ikke er for tynd
– har et par ekstra kilo eller mere
– har kvindelige former
– og dem der synes om det
– og dem der bare synes det er hyggeligt at være her

Så kan du jo selv vurdere, om du falder i nogle af de kategorier!

8.Kristen dating ⛪️
Hos kristendate.dk kan du date, så himmelen åbner sig, og englene synger – bogstaveligt talt!

Siden er en del af nordens største aktør for kristen dating, og her kan du finde venner eller partnere med gode, kristne værdier. Datingsiden har før heddet 7e himmel. Hos D8-redaktionen synes vi, at de skulle have beholdt det gamle navn…

9. Muslimsk dating 🕌
Søger du en god, seriøs og gudfrygtig partner? Så frygt ej, der er et bredt udvalg af datingsider for danske muslimer, der gerne vil date! Prøv blandet andet: Habibidating, muslim-singles.dk, Muslim-dating.dk eller singlemuslim.dk. Hvis det skal gå lidt hurtigere, kan du også prøve muslima.com, der er den førende side for muslimske ægteskaber. Held og lykke og inshallah!

10. Victoria Milan
Er du fanget i et ensformigt forhold? Få mere lidenskab – få en affære! Det er sloganet hos datingsiden for mennesker i forhold, som gerne vil have en affære. Sidespringsagenturet har en del dårlige anmeldelser og ry for at have mange fake profiler – så pas på inden du springer ud i dit sidespring!

Fra D8-readktionen skal det lyde en stor anbefaling til at kaste sig ud i noget spændende nichedating! <3